ulvehunde.dk - Adfærd, træning, kost & gode råd

Det første skridt til ulvehunde.dk

Jeg mener, at vi i dag har et lidt uheldigt problem med vores hunde: Vi sammenligner dem for meget med os selv.

Vi glemmer at hunde er rovdyr, stadig med de samme instinkter intakte, som da vi tog den allerførste ulv til os, for ca. 14.000 år siden. Ikke vilde og ustyrlige rovdyr, men sociale, venlige og omsorgsfulde rovdyr, drevet af instinkter – nøjagtig som ulvene i naturen er det.

Meget af de adfærdsproblemer hundeejere oplever i dag, bunder i manglen på kommunikation med vores hunde.

At forsøge at opdrage vores hunde som vi opdrager vores børn, fungerer simpelthen ikke. Og det gavner bestemt heller ikke, at medierne og modebranchen konstant kommer med nye menneskelige tiltag til hunde. Man kan i dag få alt fra tøj og sko, til parfume og smykker til hunde. Hvad sker der?! En hund er en hund – ikke et menneske på fire ben.

For at undgå adfærdsproblemer er vi er nødt til at lære, at kommunikere med hunden på dens eget sprog – vi må indse, at hunden aldrig kommer til at forstå vores tale.

Jeg er uddannet i ulve- og hundekommunikation af Jan Fennell, som finder svarene på adfærdsproblemer hos hunde, i sine studier af ulve og andre vilde hunde. Jeg tilbyder konsultationer i Jan Fennells metode Amichien® Bonding, som er en kommuniktionsform der basere på ulvens måde at kommunikere på.

Hunde er ikke mennesker på fire ben. De er ulve i andre størrelser og nuancer, end vi finder dem i naturen. At indse dette, er første skridt på vejen til at skabe gensidig forståelse og det forhold, som alle hunde og hundeejere fortjener.

Kontakt en hundelytter, og få et bedre forhold med din hund.